Selecteer een pagina

Blue Chip Joint RLF Supplement 1ltr

65.95 incl BTW

Blue Chip Joint RLF Supplement
100% natuurlijk supplement in vloeibare vorm
ter ondersteuning van de gewrichten

Op voorraad

Blue Chip Joint R.L.F. supplement in vloeibare vorm ter ondersteuning van de gewrichten 

Blue Chip Joint RLF  bevat Glucosamine, MSM, hyaluronzuur, yucca en mangaan, die allemaal helpen om de gewrichten te voeden, maar bevat ook een rozenbottel extract, Rosa canina.
Rosa canina bevat een speciale glycoside die helpt bij het handhaven van soepele gewrichten door het aantal witte bloedcellen te beperken, welke zijn toegestaan in het gewricht.

Alle ingrediënten in Joint RLF zijn 100% natuurlijk en bevatten geen verboden stoffen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Paarden

Discipline-Prestatie

, , , ,

Specifiek Paarden

, , , ,

Voersoort Paard

Voedingsrichtlijn

Voeg 25ml per dag toe aan het voer.

Samenstelling

Water, glucosamine HCl, extract uit Rosa canina, MSM, mangaan aminozuur chelaat, hyaluronzuur, yucca extract

Wat zit er in de fles?
Rozenbottelextract (Rosa canina)

Extract van Rosa canina, dat een speciale glycoside bevat, heeft in gepubliceerde wetenschappelijke studies aangetoond dat het een krachtig natuurlijk supplement is voor gewrichtscomfort en mobiliteit, zowel bij mensen als bij paarden. Rosa canina wordt algemeen erkend als een belangrijke doorbraak in de ondersteuning en het onderhoud van gezonde, soepele gewrichten zonder medicijnen.

Hyaluronzuur (HLA)
Hyaluronzuur is een belangrijk bestanddeel van gewrichtsvloeistof en is nodig om de viscositeit van de vloeistof te behouden. Gewrichtsvloeistof houdt het kraakbeen dat de botuiteinden dempt zacht en glad, zodat de botten niet tegen elkaar schuren. Voor maximaal voordeel moet hyaluronzuur worden gegeven in combinatie met glucosamine om de absorptie te bevorderen.

Glucosamine HCL
Glucosamine is een belangrijk en effectief middel ter ondersteuning van gezonde gewrichten. Glucosamine is van vitaal belang voor de stofwisseling van het kraakbeen en voor de vernieuwing van het bindweefsel in en rond de gewrichten. Het is nodig voor de vorming van gewrichtsvloeistof, het natuurlijke smeermiddel van de gewrichten, en levert de bouwstenen die nodig zijn om schade veroorzaakt door slijtage en het natuurlijke verouderingsproces, te herstellen.

Organische MSM (Methyl-sulfonyl-methaan)
Joint RLF maakt gebruik van de krachtige synergie tussen glucosamine en MSM. De biologisch beschikbare MSM levert de bouwstenen voor eiwitten, die van vitaal belang zijn voor de gezondheid van pezen en ligamenten. Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel van de vorming van kraakbeen en kunnen het spierherstel bevorderen en de bloedsomloop bevorderen.

Yucca (Yucca schidigera)
Een rijke bron van saponinen, die de gewrichten helpen voeden. Yucca wordt al tientallen jaren door indianen gebruikt om de gewrichten van hun paarden te verzorgen. De yucca die gebruikt wordt in Joint RLF is speciaal gekweekt uit een duurzame bron.

Organisch mangaanchelaat
Dit is essentieel voor de vorming van kraakbeen en helpt de botsterkte te bevorderen. Joint RLF gebruikt de beschermde vorm van organisch mangaan voor maximale opname.

Vitamine C
Deze belangrijke antioxidant helpt vrije radicalen te neutraliseren, die essentieel zijn voor het behoud van de gezondheid en flexibiliteit van de gewrichten.

Analyse


 Analytische bestanddelen 

 MAAC 0.73  %
 MSM 5  %
 Glucosamine HCI 10  %
 Hyaluronzuur 0.05  %
 Yucca Scheidigera extract 0.02  %
 Rozenbottel extract 7.50  %
 Rozen smaak 0.25  %
 Toegestaan conserveeringsmiddel 0.20  %
 Vocht 76.25  %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Chip Joint RLF Supplement 1ltr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *