Selecteer een pagina

Chudleys

CHUDLEYS Complete voeding voor je dier, zonder compromissen!

In 2006, ontving Chudleys de koninklijke onderscheiding als erkenning voor de productie van uitstekend hondenvoer
En tot op de dag van vandaag is elk en ieder Chudleys product speciaal geformuleerd om aan de behoeften van hedendaagse hond te voldoen:

  • Natuurlijke en gezonde ingrediënten:
    Chudleys heeft een natuurlijke aanpak van voeding, met behulp van alleen de beste, qua voedingswaarde – rijke ingrediënten.
  • GM vrij recepten
  • Kwaliteit eiwit: alle pluimvee, lamsvlees, rundvlees en vis zijn afkomstig van toegewijde, gerenommeerde leveranciers.
  • Kwaliteit garantie: Chudleys test strikt zowel de grondstoffen en de voltooide batches van voedsel die de fabriek binnenkomen en verlaten om ervoor te zorgen dat elke zak consequent volgens dezelfde hoge standaard wordt geproduceerd. Naast deze maatregelen, zijn alle ingrediënten volledig traceerbaar en komen van volledig gecontroleerde en kwaliteit verzekerde leveranciers vandaan.
  • Vaste recepten en open verklaringen: Chudleys noteert alle grondstoffen die verwerkt worden in elk recept, dus er zijn geen verborgen verrassingen.
    Als het niet op de zak staat, zit het er ook niet in! .

Elk recept in de range is speciaal ontwikkeld door de gekwalificeerde en ervaren voedingsdeskundigen van Chudleys.
Dit betekent dat alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft voor een gezond leven overvloedig aanwezig zijn in elk product.
Om te voldoen aan de exacte voedingsbehoeften van jouw hond, of hij jong of oud is, heeft Chudleys een aantal gespecialiseerde nutriënten pakketten voor aanvullende ondersteuning.

QLC (Quality Life Care)
We zijn ons allemaal bewust van de voordelen van antioxidanten in onze voeding en hetzelfde geldt voor jouw hond.
Alle Chudleys hondenvoeding hebben het extra voordeel van QLC (kwaliteit leven zorg), een gepatenteerde mix van natuurlijke antioxidanten die de overtollige vrije radicalen “opruimen”; dit voorkomt oxidatieve schade en helpt het algehele welzijn, de conditie en prestaties van jouw hond te bevorderen.

Toont alle 13 resultaten

De waardering van www.rwdh.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 347 reviews.