Virkon S 5kg Disinfectant

99.50 incl BTW

Virkon 5kg ontsmettingsmiddel

Slechts 3 resterend op voorraad

Beschrijving

Virkon S desinfectie- en ontsmettingsmiddel

De beste formulering – Toonaangevend op het gebied van Biosecurity
Virkon®S heeft de best mogelijke formulering en is een doorbraak op het gebied van biosecurity. Deze krachtige formulering heeft bewezen effectief te zijn tegen meer dan 500 ziekteverwekkende organismen waaronder; mond-en klauwzeer (MKZ), vogelgriep, Salmonella en Campylobacter. Virkon®S wordt geselecteerd door overheden over de hele wereld bij de bestrijding van besmettelijke dierziekten.

Virkon®S neemt het voortouw als het gaat om biosecurity-programma’s door een breed scala van toepassingen in alle sectoren.
De formulering biedt een flexibel, snelwerkend desinfectiemiddel dat handig is in gebruik voor toepassing in alle sectoren op:
* oppervlakken
* materialen
* voertuigen
* water systemen

Bewezen effectief
Bewezen effectiviteit in praktijkomstandigheden biedt veehouders geruststelling. Waar andere desinfectiemiddelen problemen ondervinden bij lage temperaturen en in aanwezigheid van organische vervuiling blijft Virkon®S onverminderd effectief. Praktijkonderzoek uitgevoerd door het Amerikaans ministerie van landbouw (USDA), centrum voor epidemiologie en diergezondheid bevestigde dat Virkon®S 100% effectief is als het gaat om de bestrijding van het Newcastle Disease Virus (NCD).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Virkon S 5kg Disinfectant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Honden Stretchers

Bekijk onze selectie hondenstretchers