HorseHage

HorseHage – het originele stofvrije ruwvoer

HorseHage wordt sinds 1984 geleverd aan de Britse paardensportteams en biedt een gezond, stofvrij en consistent alternatief voor hooi of voordroog.
Het heeft BETA NOPS-certificering en is vrij van chemische toevoegingen, schimmelremmers, smaakstoffen, melasse of inoculanten en heeft een lager suikergehalte dan hooi.
Het is verkrijgbaar in vier verschillende soorten, met een keuze aan energie- en eiwitniveaus, dus er is een variëteit die geschikt is voor alle paarden en pony’s, inclusief laminitics
.

Over HorseHage
In de jaren zeventig maakte Mark Westaway zich steeds meer zorgen over het feit dat zijn militarypaarden voortdurend hoestten. Zijn dierenarts was van mening dat het hoesten stofgerelateerd was en dat aangezien hooi de belangrijkste stofbron was, het probleem zou blijven bestaan tenzij iemand een stofvrij ruwvoer kon bedenken dat speciaal voor het paard was ontworpen.
Dus vanuit een toevallige maar belangrijke opmerking werd het idee voor HorseHage geboren.

Een Royal Warrant werd in 1983 uitgereikt nadat het paard van de koningin, Burmees, HorseHage had gekregen toen hij aan een ademhalingsprobleem leed. Ze was een van de tienduizenden pony’s en paarden, van Shetlands tot Thoroughbreds, die hebben geprofiteerd van de stofvrije eigenschappen van HorseHage. HorseHage wordt gebruikt door de Animal Health Trust in Newmarket en is de officiële leverancier van stofvrij voer voor het Britse paardensportteam. HorseHage is bij de Olympische Spelen sinds Los Angeles in 1984 aan de Britse paardensportteams geleverd. We leveren ook voer voor de Horse of the Year Show (HOYS) en de British Showjumping National Championships.

Mark Westaway geeft twee belangrijke redenen voor het succes van HorseHage.
“Ten eerste is het een natuurlijk product zonder toevoegingen en het komt het dichtst bij weide gras.
Ten tweede kan het niet alleen helpen om een gezond ademhalingssysteem te behouden, maar ook het spijsverteringsstelsel. Meer dan dertig jaar productie heeft ons alle kennis en ervaring gegeven die we nodig hebben om een product van topkwaliteit te maken, en onze verkopen bewijzen dit. “