Dodson & Horrell

Dodson Horrell Dodson & Horrell is in 1939 opgericht door Claude Horrell en Wynn Dodson en is nog steeds een familiebedrijf.
1988 Pasture Mix: de eerste muesli speciaal samengesteld voor recreatie paarden en pony's
2000 Quality Life Care: een gepatenteerde mix van natuurlijke plantaardige anti oxidanten ter ondersteuning van het afweersysteem van de dieren en toegevoegd aan veel D&H paarden en honden voer.
2003 een holistische aanpak van de diervoeders
2004 Geëxtrudeerd paardenvoer: geëxtrudeerd voer maximaliseert het kauwen, dus reflecteert het eigen natuurlijke gedrag van het paard. 
2005  QLC voor Veteranen: een specifiek voor veteranen samengesteld anti oxidanten pakket dat is opgenomen in de Sixteen Plus Mix en Cubes.
2006 Royal Warrant: de koninklijke onderscheiding door HM Koningin Elizabeth II werd uitgebreid tot die van fabrikant van paarden en hondenvoeding.

Dodson & Horrell is uitgegroeid tot één van Europa's meest toonaangevende paardenvoer fabrikanten én leverancier van het Britse Paardensport Team.

Het verschil is kwaliteit zonder compromissen
* toegekend ISO 14001, een internationaal erkende mileunorm 
* de beste kwaliteit ingrediënten, geteeld door Britse boeren volgens de hoge D&H standaarden 
* alle D&H producten voldoen aan de UFAS, BETA, en NOPS code 
* alle D&H paardenvoedingen zijn vervaardigd mbv niet-genetisch gemodificeerde en vegetarische formuleringen 
* alle D&H concentraat voeding zijn verrijkt met vitaminen en chelaatvormige mineralen 
Laminitis
* Dodson & Horrell ondersteunt het Laminites Onderzoek en alle D&H producten welke geschikt zijn voor hoefbevangen (gevoelige) paarden zijn voorzien van het "Supporting Laminites Research" logo 

Of u nu een vrije tijd ruiter, een professionele wedstijdruiter bent of een paardenfokkerij heeft, Dodson & Horrell heeft het juiste voer; we helpen u graag om het juiste voer te kiezen voor een evenwichtig en voedzaam dieet
.