Mühldorfer Pferdefutter

Het natuur conforme voer voor recreatie-, fok-, prestatie- en sportpaarden

Respect voor de Natuur, nieuwste wetenschappelijke onderzoeksresultaten en een lange ervaring helpt ons erbij, op deze basis door toepassing van zachte verwerkingsmethoden en met toevoeging van de hoogst efficiënte componenten, zorgvuldig gecoördineerde diervoeders te ontwikkelen.

Altijd het beste geven…….

* Zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en de zorgvuldige verwerking vormen de basis voor onze kwalitatief hoogwaardige volkoren graanproducten. 
* De zachte verwerking garanderen de hoogste voerkwaliteit, goede vertering, periodengerechte energievoorziening, hoogste acceptatie en optimale absorptie (speekselwerking, vertering en gebruik).
* Mühldorfer Pferdefutter bevat geen chemische bind-, extractie- of  conserveringsmiddelen en geen aan doping relevante stoffen en vermijdt optische trucs. Er worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige, voortdurende geonctroleerde grondstoffen verwerkt. 
* Alle produkten van Mühldorfer Pferdefutter, alsmede alle ingrediënten zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles.
* In het concept van Mühldorfer Paarden-Müsli en supplementen vloeit de kennis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken mee.