Selecteer een pagina

PolyPads Polar Rappa met ColdPak

65.75 incl BTW

PolyPads Polar Rappa met ColdPak; de ultieme cooling bandages ( set van 2stuks )

Op voorraad

PolyPads Polar Rappa met ColdPak (set is 2 stuks)
de ultieme cooling bandages

De flexibele en comfortabele Polar Rappa's zijn eenvoudig aan te brengen en bestaan uit 2 onderdelen:

  • de Rappa:
    speciaal ontworpen bandage: buitenkant van polykatoen (canvas), gewatteerd met core vezels en een katoenen handdoek. Voorzien van een geintegreerde zak tbv. de ColdPak. De Rappa is ook over de gehele lengte voorzien van klittenband.
  • de Polar Coldpak:
    verwisselbaar en opnieuw bruikbaar. De Polar Coldpak is specifiek ontwikkeld om de benen te koelen na zware training maar ook bij letsel. De Coldpak is gevuld met een nano-composite poeder dat smeedbaar blijft in bevroren toestand Hierdoor vormt de ColdPak zich comfortabel rond de pees van de benen.  De Coldpak blijft netjes op zijn plek in de zak van de Rappa; efficient en hygienisch in gebruik en koude brandwonden worden vermeden. De Coldpak blijft schoon en kan gemakkelijk worden verwijderd om opnieuw te bevriezen.

Welk voordeel heeft de Polar Rappa boven andere cooling opties?
Dierenartsen en hoefsmeden zullen u vertellen dat de optimale behandeling is om gedurende 20 minuten dezelfde temperatuur te bewaren. Gel en ijs-alternatieven beginnen bij een koude temperatuur maar zijn 20 minuten later vele graden warmer door de warmte van het paard. De PolarPaks zijn anders omdat het "poeder" dezelfde temperatuur afgeeft gedurende de behandelingsperiode van 20-25 minuten; dat is precies waar de deskundigen de voorkeur aangeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PolyPads Polar Rappa met ColdPak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *