St. Hippolyt Canigard 600ml

Meer afbeeldingen

  • St. Hippolyt Canigard 600ml
  • St. Hippolyt Canigard

St. Hippolyt Canigard 600ml

 

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:Canigard 600ml


* Opbouw van prestatiepotentielen via de mitochondrien
* Bescherming tegen vroege verouderingsverschijnselen
* stabiele belastbare gewrichten

€ 33,81

Details

Canigard 600ml

Canigrad is de nieuwe intelligente optie voor gezonde gewrichten, meer prestatie en regeneratiekracht. Voor jonge, oude en prestatiehonden.

Opbouw van prestatiepotentielen via de mitochondrien
* Bescherming tegen vroege verouderingsverschijnselen
* stabiele belastbare gewrichten

Stabiele Gewrichten

Canigrad bevat bijzondere voedingsstofen voor de gewrichten. Daarbij horen chondroitine, glucossamine en kwaliteits gecetificeerde extraxten van de groenlipmossel. Zij horen bij de stofklasse van de glycosaminoglycanen (GAGs), die ook een bestanddeel zijn van het kraakbeenweefsel en van de gewrichten vloeistof. Met hun stootdempende en smeereigenschappen dragen de GAGs bij tot het voorkomen van gewrichtsslijtage ook bij jonge, aanzienlijk voorbelaste honden. Voor regeneratieprocessen in het gewrichtscomplex zijn bovendien de toegevoegde sporenelementen zink, mangaan en koper in verbinding met vitamine C nodig.

 

Vitale weefselcellen - Vitale hond!

Door ouderdom en lichamelijke stress situaties zijn ook andere lichaamsorganen blootgesteld aan het gevaar van een geleidelijke corrosie. Canigard bestrijdt deze weefselafbouw op nartuurlijke wijze met antioxidatief werkende vitale stoffen zoals plantaardige vitamine E, seleengist en sporenelementen. Daarmee levert Cangrad een bijdrage in de in van antiaging. Alle voedingsstoffen in Canigrad zijn ook voor senioren goed biobeschikbaar, omdat ze als lecithinemicellen beschikbaar zijn

 

Energie uit de mitochondrien

De mitochondrien als miljoenenvoudige kleine krachtcentralesn van de cellen bouwen via de enzymcascade van de ademhalingsorganen hoog beschikbare energiepotntielen op. Hiermee wordt de brandstof voor de spieren geleverd, maar ook voor alle stofwisselings en ontgiftingsstappen in het organisme.

 

Mitochondrien hebben bescherming nodig

 

 

 

 

 

 

Product vragen

nog geen vragen wees de eerste.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: St. Hippolyt Canigard 600ml

How do you rate this product? 1 *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service
Levering