St. Hippolyt Gold Medal Muskelbooster Spieropbouw

Meer afbeeldingen

  • St. Hippolyt Gold Medal Muskelbooster Spieropbouw
  • St. Hippolyt Gold Medal

St. Hippolyt Gold Medal 10kg

 

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

 


 St. Hippolyt Gold Medal 10kg verzorging van zwaar belaste spieren 


* ter ondersteuning van de spieropbouw
* geschikt voor sportpaarden en showpaarden
* geen doping


 

€ 68,40

Details

St. Hippolyt Gold Medal 10kg Optimaal gedefinieerd spierstelsel voor een hoog rendement

Krachtig, goed afgelijnde spieren, wijzen op kracht, snelheid en schoonheid van het paard. Krachtige belastbare spieren zijn ook de basis voor goede prestaties in de paardensport en voor een mooi rijgevoel in de vrije tijd. Met doelgerichte voedingsstoffen kan men de spieropbouw op doeltreffende wijze ondersteunen.

Spieropbouw heeft voedingsstoffen nodig
Elk paard kan op basis van zijn individuele erfelijke aanleg een goed gevormd en krachtig spierstelsel opbouwen. Daarvoor moet het paard naast een doelgerichte, goed gedoseerde training voldoende substantievormende en functionele voedingsstoffen toegediend krijgen.

Eiwit, amino- en vetzuren
Voor de opbouw van spiermassa is vooral hoogwaardig eiwit nodig. met andere woorden, de verschillende aminozuren als bouwstenen van het eiwit moeten in een hoeveelheidsverhouding aanwezig zijn die gunstig is voor de opbouw van de spieren. 
Het eiwit van de normale voederplanten zoals hooi en graan volstaat daarvoor niet. Een voederconcentraat voor de spieropbouw
 moet daarom voor de verrijking van het globale eiwit bijkomende aanvullende eiwitbronnen en aminozuren bevatten.

Met een speciaal bereid biergist, spirulina-algen, een fermentatief gewonnen mout-gist-extract, zee-algen en L-lysine krijgt St. Hippolyt Gold Medal dergelijke spiersubstantievormers met hoge biobeschikbaarheid. Tot de natuurlijke opbouw van de betrokken hormonen dragen, naast de eiwitbouwstenen ook vetstoffen uit graankiemen en oliezaden bij. Ook de soepelheid van het spierstelsel profiteert van essentiële vetzuren uit koudgeperste lijnolie.

Voedingsstoffen voor de opbouwstofwisseling
Om de bouwstenen voor de spiervorming correct samen te voegen moet de stofwisseling over de noodzakelijke tools beschikken. Dit zijn specifiek geschikte enzymen, met wiens hulp de spierfibrillen opgebouwd, geïntegreerd en met stabiliserende bindweefselvezels verbonden worden. het werkvermogen van de enzymen hangt dan weer in grote mate van functionele voedingsstoffen af. Daarbij horen de vitaminen van het B-complex en sporenstoffen zoals zink, mangaan, koper en silicium, die St. Hippolyt Gold Medal in getarreerde hoeveelheidsverhouding bevat. Om de functie te optimaliseren zijn de sporenelementen overwegend als organisch gebonden complexen vervat.
De lever als centraal stofwisselingsorgaan wordt bovendien door de werkstoffen van mariadistel, kurkuma en biergist ondersteund.


Spieropbouw heeft spierbescherming nodig
Tijdens de opbouwtraining en tijdens sportwedstrijden loopt de stofwisseling op topsnelheid. Daarmee worden zuurstofradicalen gevormd die het spierweefsel aanvallen en gedeeltelijk weer kunnen afbouwen. Als bescherming van de weefsels worden dergelijke radicale stoffen door speciale lichaamseigen eczeemsystemen geneutraliseerd. Deze zijn op hun beurt aangewezen op de aanwezigheid van sporenelementen zoals zink, koper, mangaan en seleen. Naast deze microvoedingsstoffen van St. Hippolyt Gold Medal beschikt het paard ook nog over bijkomende weefselbeschermingsstoffen via algen, kruiden, biergist, wortelen en natuurlijke vitamine E.

St. Hippolyt Gold medal is een effectieve combinatie van fysiologisch samenwerkende functie- en beschermende voedingsstoffen om een volledig ontwikkeld en krachtig spierstelsel op te bouwen.

Product vragen

nog geen vragen wees de eerste.

Voedingsrichtlijn: 
Zie foto van produktomschrijving bij meer afbeeldingen:

Samenstelling:
 Graankiemen 75%, Biergist 7.2%, Spirulina-algen 7%, Kruiden (mariadistel, kurkuma, kaneel, koriander, marjolein) 5%, Mout-gist-kruiden, Wortelen, Appelsiroop, Lijnzaad 0.5%, Melasse van suikerbieten, Zee-algenmeel, Lijnzaad/zonnebloemmix koudgeperst 0.15%, Zout, Tarwezemelen, Knoflook

 

 
 Analytische bestanddelen 

 Ruw eiwit 17.0   %
 Ruwe vezels 20.0   %
 Ruw vet 15.0   %
 Ruwe As 14.0   %
 Vert. eiwit 144   gr/kg
 Vert. energie 15   MJ/kg

 Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: St. Hippolyt Gold Medal 10kg

How do you rate this product? 1 *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service
Levering